Η ευκαιρία ανάπτυξης της φήμης μέσω των αξιολογήσεων & κριτικών στην Google.

Η ευκαιρία ανάπτυξης της φήμης μέσω των αξιολογήσεων & κριτικών στην Google.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια ραγδαία ανάπτυξη των on line πλατφορμών όπως το Facebook, Instagram, Google, Amazon, όπου έχουν δώσει στους καταναλωτές  κανάλια ώστε να μοιράζονται τις απόψεις τους μέσω κριτικών και αξιολογήσεων
Κριτικές σε προϊόντα, υπηρεσίες μέχρι και συμπεριφορές εξυπηρέτησης πελατών πλέον είναι καταγεγραμμένες και στην διάθεση του κάθε καταναλωτή.

Επιπλέον οι on line κριτικές και αξιολογήσεις επηρεάζουν τα αποτελέσματα αναζήτησης, όσες περισσότερες θετικές εμφανίζονται για εσάς αυτό θα σας ανεβάσει ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Για την Google το θέμα των κριτικών και αξιολογήσεων είναι από τα βασικά κριτήρια στην κατάταξη των αναζητήσεων.
Μερικά από τα κριτήρια της είναι:
1.  Πόσο πρόσφατη είναι η κριτική
2. Θετική- αρνητική

3. Ογκος των κριτικών

Επίσης ενσωμάτωσε κριτικές σε apps όπως το Google maps για να δώσει καλύτερη εικόνα στον καταναλωτή.

Φυσικά μην ξεχνάμε ότι οι θετικές κριτικές και αξιολογήσεις εκτός ότι θα σας ανεβάσουν στα αποτελέσματα αναζήτησης αλλά θα προσελκύσουν νέους πελάτες όπου αυτό είναι ένας από τους στόχους.

Οι κριτικές και αξιολογήσεις στις πλατφόρμες πρέπει να θεωρούνται ευκαιρίες ανάπτυξης του πελατολογίου αλλά και τις δυνατής παρουσίας στον digital κόσμο.

Η εξέλιξη της νέας digital πραγματικότητας είναι προς το οικονομικό όφελος των επιχειρήσεων με το σωστό πλάνο θα βρεθούν στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης , παράλληλα έχοντας δημιουργήσει μια σωστή online φήμη μέσα από θετικές κριτικές και αξιολογήσεις.

Η on line φήμη σας είναι πιο σημαντική από ποτέ.

 

Η διαγραφή κριτικών από την πλατφόρμα της Google είναι σχεδόν αδύνατη.

Εξειδικευμένη ομάδα της Reputation.gr, γνωρίζοντας τα σωστά εργαλεία διαχείρισης των κριτικών και αξιολογήσεων μπορεί να σας προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.